dilluns, 17 de setembre de 2012

NOU CURS 2012 - 2013Benvolgudes famílies!


Ens alegra molt poder-vos comunicar que a El Tatanet de Sants encara tenim places lliures pel curs vinent! Així que si esteu buscant un espai respectuós on els vostres fills/es puguin crèixer de manera respectuosa, acompanyats d'altres infants d'entre 1 i 3 anys

Ja podeu reservar la vostra plaça per al curs 2012-2013

Per fer-ho, només cal que us poseu en contacte amb l'equip pedagògic a través de: 
eltatanet@yahoo.es o també podeu trucar al 676 039 041 (Helena) o al 627 062 660 (Cristina)

El Tatanet és un espai on els nens i les nenes són respectats des de la seva individualitat i on els acompanyem en el seu procés de creixement per protegir la seva integritat tant física com emocional.

Al projecte ens organitzem per comissions i en la mida del possible ens agradaria que cada família formés part d'una comissió (econòmica, comunicació, logística, difusió, etc.).

Es participa de les assemblees que es fan conjuntament equip pedagògic i famílies.

L'horari és de 9 a 15:00 amb possibilitat d'allargar-ho si alguna família ho necessita.

El preu depèn del nombre final de nens/es, però la intenció és que estigui al voltant dels 300 €/mes. Hi ha possibilitat de venir 3 o 2 dies per setmana i pagar mitja quota. En el cas de voler fer 3 dies i/o 2 dies s'hauran d'especificar els dies de la setmana que decidiu venir, per tal de respectar la ràtio.

El menjar, cada dia una família rotativament el porta per tot el grup.

El Tatanet disposa de 11-12 places pel curs següent. Per tant, acompanyarem a 11-12 nens i nenes i les seves famílies. El dia a dia al Tatanet funciona a partir del joc lliure i espontani dels infants, a partir d'uns ambients preparats amb el material adequat i distribuït per racons.

També hi ha un espai per dormir pels qui ho necessitin, i s'intenta afavorir aquesta activitat o altres de tranquil·les una estona després de dinar.

La ràtio és d'un màxim de 5 infants per persona adulta. Comptem amb dos educadors més una persona voluntària, a banda dels possibles pares i mares de suport que vulguin ser-hi també de manera voluntària.

Si us sorgeix qualsevol dubte o voleu ampliar algun tema, endavant! Podem posar a la vostra disposició diversos documents d'informació sobre l'educació lliure, així com el nostre projecte pedagògic.

Estem completament a la vostra disposició,
 
Us esperem!  
eltatanet@yahoo.es

676039041 Helena
627062660 Cristina 
609806351 Axel
678898406 Sílvia
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada